RSS

Svara om du hör mig

31 Mar

En av fördelarna med e-böcker och läsplatta är att man slipper vänta på böcker när man är nyfiken på fortsättningen av en bok-  om den har kommit ut så klart.

En av nackdelarna med e-böcker och läsplatta är att man inte får gå och längta efter att få hem en efterlängtad fortsättning av bok eller bok som finns som e-bok.

För visst är lite av det roliga att läsa om och längta efter böcker som kommer. Lite samma sak som med tv-serier, helt ärligt är det inte alltid som man väntar tills avsnitten kommer på tv…

Inte för att det här är en sådan superhajpad bok, men ändå, från att jag lyssnade klart på ljud-bok och blev sugen på att läsa nästa bok av Ninni Schulman och hade den läsklar i läsplattan tog det inte lång tid. Svara om du hör mig är tredje boken om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra och Christer. Det är älgjaktstider och Petra är med i ett jaktlag som har haft ett jaktpass i Uvanås, när de samlas efter ett par timmar saknar en av jägarna som hade med sig sin 14-åriga dotter. Efter ett tag hittar de den försvunna jägaren skjuten, och eftersom ingen vill kännas vid skottet som hördes, fattas det fort misstankar om att det inte är ett vådaskott. Dessutom är jägarens dotter försvunnen.

Det blir en spännande jakt på mördaren, och Magdalena intresserar sig för fallet, och kommer farligt nära sanningen.

Svara om du hör mig var snabbläst och spännande, som tidigare så gillar jag mixen av deckargåta och utvecklingen av huvudpersonernas relationer och liv.

Svara om du hör mig

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 31 mars, 2014 i Uncategorized

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: