RSS

Bloggtorka botas med att vara med i tävling?

01 Jun

Har varit lite bloggtorka här, trots att jag läst ut ett par böcker jag tänkt skriva om, men när jag väl har tid på kvällen har jag varit på tok för trött för att sätta mig och få ner något vettigt. Måste bota min bloggtorka, jag vill skriva lite om de senaste böckerna jag läst, så jag hoppas hinna/orka få ner lite i helgen. Men det är långa, intensiva dagar nu med mycket att göra, jobb, hinna njuta av vädret, fara och bada med barnen, föräldramöten, sommarfester, klippa gräsmattan (skulle jag gärna slippa) och allt det vanliga man aldrig slipper som mamma, städa, baka, laga mat.

Nu på morgonen hittade jag en tävling hos BokrecensionerNu, med väldigt trevliga vinster 🙂 Det här är vad man kan vinna:

Nu har jag tävlat på flera ställen om en bookseat, hoppas vinna en, behöver en verkligen 😛 jag låg med iPaden i sängen härom kvällen, och var så trött att jag tappade taget om den och fick den i ansiktet, var lite rädd för fläskläpp haha….

Pocketfodralet är supersnyggt, det skulle jag också gärna vilja vinna. Tänkt att kunna ha pocketböcker i väskan utan att de blir nötta och fula, och i äkta skinn, jag som inte gillar den plastiga, svettiga känslan av plast, hu! Också vill jag inte alltid visa upp vad jag läser, även om det inte är något pinsamt eller dumt, jag vill bara ha min bok ifred! 😉

Hemliga paket låter spännande det med, och på det finns det två chanser. Så, jag hoppas att jag vinner något, då kan jag låtsas att det är min födelsedagspresent, brukar vara lite (om ens några)  paket till mig….

 

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 1 juni, 2013 i Uncategorized

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: