RSS

Årets populäraste bok? sålde slut innan den släppts…

17 Aug

Igår när jag kom hem låg det ett paket (ja, och lite till) från cdon i min postlåda, med vad jag nästan skulle gissa är årets populäraste bok! Det visar sig nämligen att boken såldes slut redan under förhandsbokningen, letar man nu på cdon, adlibris, bokus så är den slutsåld, och den släpptes just. Det kanske inte är någon bok ni har på er läslista, ja, inte jag heller, det är inte direkt någon läsbok, men en bok jag tror att jag kommer att få stor nytta av. 🙂 Här ska ni få se:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mönster och konstruktioner för barnkläder. Jag hade tur och knep åt mig en hos cdon för ett riktigt bra pris dessutom – jag hade tänkt låna den på biblioteket först och utvärdera den, men när jag hittade att dom hade så bra pris kunde jag inte låta bli att slå till.

Hoppas den kommer in i butikerna snart igen för många blev besvikna att den tog slut så fort:

Ja jag fick just meddelande om att den tagit slut 😦 jag som hade på bevakning och allt och beställde bara 2 timmar efter jag fått mailet om att den gick att beställa. Jaja vad är en bok om mönsterkonstruktion…. Dötrisst, jättetråkig eller alldeles alldeles underbar?!

 

Jag har hunnit bläddra lite i den, och av det så tror jag att det är en bra bok för att lära sig grunderna i mönsterkonstruktion, den ser ut att vara lätt att följa, och det ser ut att vara så lätt och logiskt upplagt att jag kommer att kunna rita helt egna mönster och även skala upp till tonåringarnas storlekar. (bokens storlekar slutar vid 140). Kommer förhoppningsvis en lite mer utförlig ”recension” av den sen, nu måste jag äta frukost, sen hoppa in i bilen och köra till ikea. (fast blev ju inte så bra väder för de som jag trodde, egentligen är det strandväder, men nåja, haft några härliga baddagar och sommaren är väll inte slut än?)

 

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 augusti, 2012 i Uncategorized

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: