RSS

14-årige sonens läser: själlös och…

07 Jun

Som jag har skrivit tidigare, så var min 14-årige son väldigt nyfiken på själlös (som jag har läst ut men inte hunnit skriva recension av, jag måste få det gjort snart!) iaf så jag var lite tveksam till om han verkligen skulle tycka om den, men han läser den än. Önskar jag kunde få han att skriva lite åsikter om boken här på bloggen också, intressant för många kanske att veta att boken även uppskattas av tonårspojkar (som iofs läser mycket för att vara tonårspojke, om man ska vara fördomsfull!)

Apropå det, fördomar om pojkars läsning? Min son läser mycket och långa böcker, han läste Harry Potter själv redan i tvåan! I höstas hade klassen läsprojekt – ni vet som man brukar ha att eleven ska hinna läsa ett visst antal böcker – och sonen valde en rätt så tjock bok, och blev först nekad att få välja den av läraren  som fördomsfullt tänkte att en pojke inte läser ut en så tjock bok. Som tur är så hade hans klasskamrater som känner han sagt till läraren att nog läser han ut den nog – och hinner läsa fler!

En till bok han håller på att läsa är The walking dead compendium, och han tjatar på att jag måste komma igång att läsa den, för han vill diskutera handlingen med mig. Jag skriker. INGA SPOILERS när han sitter här bredvid och stönar: Meeen åhhhh! han är ju så korkad! nu förstår man ju…. Varpå jag återigen skriker: tyst! inga spoilers!

The Walking Dead Compendium

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 7 juni, 2012 i Allmänt, Uncategorized

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: