RSS

Vunnit e-bok hos Billingska :)

06 Dec

Jag har vunnit boken Skuggornas dal hos Billingska. Lika lätt och smidigt att ”köpa” (vinna :D) bok som att låna, på några sekunder är det klart att lägga över den på min läsplatta. Och som en extra bonus kan jag läsa den i lugn o ro, den försvinner inte från min läsplatta utan är min för evigt 🙂 (ja, jag blir lite stressad av att böckerna blir inaktiva efter 28 dagar)…

Mariefred en skimrande pärla vid Mälaren. Älskad av många, men inte av alla. Mitt i idyllen pågår ett spel i det fördolda, en skuggas spel. Den ökände yrkesförbrytaren Marcin Szalas rymmer under våldsamma omständigheter från Bondhagens anstalt. Det är början på den våg av våld som skall skaka Sörmland under några sommarmånader.

Journalisten Fredrik Gransjö och kollegorna på Strengnäs Dagblad har fullt upp med förberedelser inför Strängnäs Jazzfestival. Men snart inser Fredrik och hans lovande sommarvikarie Emilia att prioriteringarna måste göras om. Tillsammans börjar de leta efter ett mönster i skeendet. Gradvis skingras skuggorna och en oväntad gestalt träder fram.

Skuggans spel är uppföljaren till Lars Rambes kritiker- och försäljningssuccé Spåren på bryggan. Det är en spännande och tät thriller med Mariefred som skådeplats. 

“Rambes småstadsmiljö vinner mot Keplers Stockholm. Det flyter, läsaren tror sig veta vad som gäller men så kommer oväntade vändningar, det är korta kapitel med nya infallsvinklar och huvudagerande. Jag ser med spänning fram mot nästa bok.”

DAST Magazine

“Du kommer inte att vilja lämna ifrån dig boken förrän du har läst ut den.”

Enbokcirkelföralla.se

 

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 6 december, 2011 i deckare, Läsplatta

 

Ett svar till “Vunnit e-bok hos Billingska :)

 1. billingska

  6 december, 2011 at 8:26 f m

  Vi fortsätter att ge bort en ebok varje dag fram t.o.m. julafton.
  Titta in, kommentera och vinn på Boklogg, Billingskas blogg

  Magnus

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: