RSS

Fin-fina klassiker!

07 Sep

Kolla vad fina böcker jag fick från Bonniers! Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg och Emma av Jane Austen. Visst är dom fina? För fina för att stå i bokhyllan dom får ligga här vid datorn o lysa upp lite. Omslaget till Emma är så otroligt fint, och båda omslagen har som lite textur. Ska ni köpa några klassiker så kolla in dom här från Bonniers med nya, fräscha omslag. (finns även Älskaren av Marguerite Duras, Den franske löjtnantens kvinna av John Fowles.

Här kommer en nyhet från Bonnier Pocket – för alla bokälskare som gillar snygga bokomslag. (Perfekt för mig som även gillar snygga bilder, bokBILD ni vet…)

Vår serie Albert Bonniers Klassiker släpper fyra utvalda romantiska klassiker i ny färgstark design. Det är illustratören Petra Börner som ligger bakom omslagen och temat för höstens klassikersläpp är romantik och åtrå. De fyra titlarna som ingår är Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg, Älskaren av Marguerite Duras, Den franske löjtnantens kvinna av John Fowles och Emma av Jane Austen.

Vi har inspirerats av hur många utländska förlag jobbar med klassiker och strävat efter att ta fram en unik form och riktigt snygga böcker som skapar ha-begär. Petra Börner har gjort flera otroligt fina bokomslag för brittiska förlag och det var på det sättet vi fick upp ögonen för henne.

Böckerna har även fått nya förord skrivna av Sara Stridsberg, Martina Lowden, Ola Larsmo och Björn af Kleen.

Här finns bilder och mer att läsa: www.bonnierpocket.se
Gillar du klassiker? Följ oss på Facebook på vår nya sida ”Bokklassiker”

image

image

image

 

Posted from WordPress for Android

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: