RSS

Det fjärde offret, e-bok.

25 Maj

Vid första anblicken såg allt ut att vara i sin ordning. Det ensligt belägna huset på höjden innanför stenmuren. Bilen parkerad som vanligt på grusplanen nere vid soptunnorna.

Det fjärde offret börjar med ett rån i en liten ort på Gotland, när rånarna kör iväg med sin bil kör de på en liten flicka på cykel, bilen hittas utbrunnen och polisen har inte ett spår efter rånarna. Tills de hittar en av rånarna i ett öde torp med halsen avskuren. Spåren leder polisen till motorcykelklubbar och  restauranger i Visby, men finns svaret längre bak i tiden? Berättandet i nutid blandas upp med sekvenser från ett antal år tillbaka, som i slutändan förklarar allt som har hänt.

Som jag har skrivit tidigare så är en del av tjusningen med deckarserier att få följa karaktärernas privatliv också. Anders Knutas finner sig i den här boken i en något oväntad situation….

Jag läste Det fjärde offret på min läsplatta – Cybook Opus, och, ja, jag är fortfarande jättenöjd! Noterer: 2 böcker lästa, (e-boksutmaningen) Det är svårt att sätta betyg, men ☆☆☆☆ stjärnor sätter jag på den. Boken gick snabbt att läsa, läste ut den på ca 2 dagar.

  • Det fjärde offret
  • Mari Jungstedt
  • Antal sidor: 347
  • Betyg: ☆☆☆☆
  • Källa: ebok lånad via biblioteket.
 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna en kommentar