RSS

Camilla Läckberg kommer med ny bok i september

15 Maj

Såg just att Camilla Läckberg kommer med en ny bok i september. Spännande synopsis och vackert omslag!

TRAGISKA ÖDEN OCH HEMLIGHETER I DET FÖRFLUTNA

Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påskmiddag är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta. Har de blivit utsatta för något brott eller försvunnit frivilligt? Gåtan har aldrig fått någon lösning.

Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkolonin där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och maken Mårten har förlorat sin lille son, och i ett försök att övervinna sorgen och gå vidare har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna ett bed and breakfast.

När Erica Falck får höra om parets planer blir hon både överraskad och nyfiken. Hon har tidigare forskat en del i mysteriet med den försvunna familjen utan att hitta någon förklaring. Nu söker hon upp Ebba för att höra vad hon vet. Dessutom har hon själv en del att berätta om kvinnorna i Ebbas släkt – en historia fylld av tragiska öden och hemligheter.

Ebba och Mårten inleder sitt renoveringsarbete, men knappt har de börjat förrän de blir utsatta för ett mordbrandsförsök. Och då de några dagar senare bryter upp matsalsgolvet finner de intorkat blod under plankorna. Det tycks som om ondskan i det förflutna har hunnit ifatt dem. Under utredningen av branden börjar Patrik Hedström och hans kolleger gräva i det gamla fallet igen. Vad var det egentligen som hände Ebbas familj?

Med den mycket efterlängtade Änglamakerskan följer Camilla Läckberg upp succén med Fyrvaktaren och de övriga böckerna om polisen Patrik Hedström och författaren Erica Falck.

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 15 maj, 2011 i Kommande utgivning, Läsa

 

Etiketter: ,

3 svar till “Camilla Läckberg kommer med ny bok i september

 1. Boklusen

  23 maj, 2011 at 4:31 e m

  Håller med dig om att det var ett snyggt omslag! Ser fram emot att läsa den. Jag har läst alla hennes böcker och då vill man ju fortsätta och se hur det går för Erika!

   
  • Ella

   23 maj, 2011 at 6:13 e m

   Ja, precis, spännande på flera plan 🙂

    
 2. annsfoto

  29 juli, 2012 at 6:58 e m

  lyssnar på den som ljudbok nu, den är bra och spännande.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: